Nijntje Beweegdiploma

HET NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA

Als ouder wil je het beste voor je kind. Daarbij denk je het eerst aan gezonde voeding, maar zodra het mogelijk is leg je je baby al op de buik. Je baby leert zo het hoofdje op te tillen, waardoor het de spieren van de nek, rug, buik, armen en benen oefent. Het is dus goed voor de motorische ontwikkeling.


WAT LEER JE?
De grootste motorische ontwikkeling vindt in de eerste levensjaren plaats. Daarom is het nijntje Beweegdiploma zo belangrijk. Als je vanaf jongs af aan veel en gevarieerd beweegt, leer je hoe je je lichaam moet gebruiken en ontwikkel je de belangrijkste spiergroepen. Vroegtijdig goed leren bewegen heeft ook invloed op het opnemen, het begrijpen en het verwerken van kennis.

Daarnaast draagt het nijntje Beweegdiploma bij aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden, omdat de lessen in groepsverband plaatsvinden.

Kinderen leren spelenderwijs in 20 goed onderbouwde lessen de basisvormen van bewegen. Als beloning krijgen ze het nijntje Beweegdiploma waarop staat wat ze geleerd hebben. Bij de uitreiking van het nijntje Beweegdiploma ontvang je ook een mooie badge voor op je gymkleren en een leuk nijntje Beweegboek met spelletjes, kleurplaten en informatie over het diploma.

Kinderen starten in principe met nijntje Beweegdiploma 1 en kunnen daarna doorstromen naar nijntje Beweegdiploma 2. De beweeglessen worden gegeven door onze bevoegde trainers. Zij hebben de benodigde papieren gehaald en veel ervaring.

Onze lessen van het nijntje Beweegdiploma zijn geïntegreerd binnen de huidige peuter- en kleutergroepen. Het is vooralsnog niet mogelijk om jouw kindje apart in te schrijven voor het nijntje Beweegdiploma. Wel kan jouw kindje tussentijds gewoon instromen en lid worden van onze vereniging.


Geinteresseerd? Kom snel een proefles bij ons volgen. Voor tijden en dagen kunt u kijken bij ons lesrooster.

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht!
Blijf op de hoogte van de laatste activiteiten
Sluiten