Welkom bij de vereniging

Hartelijk dank dat u of uw kind interesse heeft om lid te worden van sportvereniging Zilvermeeuw Altena. Onze sportvereniging is opgericht op 18 maart 1960. Inmiddels bestaat de vereniging uit ongeveer 400 leden en wordt de vereniging door vrijwilligers gedragen.

Sportvereniging Zilvermeeuw Altena is een actieve vereniging en er worden regelmatig leuke events georganiseerd.

Indien u uzelf of uw kind voor een sport wilt inschrijven, informeren wij u hierbij over een aantal belangrijke onderdelen van het lidmaatschap.

Aanmelden:

Inschrijven bij de vereniging kan door het inschrijfformulier onder aan deze pagina volledig in te vullen en te sturen naar;

Ledenadministratie sportvereniging Zilvermeeuw Altena
Waterlinie 120
4254 VA Sleeuwijk
info.zilvermeeuw@gmail.com

Contributie

De contributie wordt per kwartaal vooraf via een automatisch incassosysteem geïncasseerd. De contributie van de lessen is dus op basis van vooruitbetaling. Stapt u halverwege een kwartaal in, dan zal de sportvereniging tot het begin van het volgende kwartaal slechts een deel in rekening brengen.

Het contributiebedrag voor elk sportonderdeel kan jaarlijks tijdens de Algemene Ledenvergadering worden aangepast. Contributiebedragen (zie bijlage contributieoverzicht) worden elk kwartaal voor het volgende kwartaal geïnd.

De contributie is gebaseerd op een periode van een heel jaar. Dat wil zeggen dat de vakantieweken waarin geen les wordt gegeven reeds zijn verrekend in de huidige contributie.

Hulp tijdens lessen

Het opbouwen van een gym/turn- of freerunningbaan is flink veel werk. De leiding die de les verzorgt kan dit niet alleen voor elkaar krijgen. Vele handen maken licht werk en met uw hulp kunnen wij uitdagende lesindelingen maken waar iedereen veel plezier aan beleeft. Indien uw zoon of dochter les heeft, meldt u dan bij de leiding om even een paar minuten te helpen. Tijdens de laatste les van een avond zullen de oudere kinderen worden gevraagd te helpen met het opbergen van de gebuikte materialen.

Lidmaatschap opzeggen

Opzeggen is alleen mogelijk door een officiële melding naar onze ledenadministratie.
Dat betekent even een email sturen naar info.zilvermeeuw@gmail.com met volgende gegevens;
Naam lid
geboortedatum
opzegdatum
Les die gevolgd word.

LET OP: Opzeggen moet minimaal 4 weken voor de ingang van een nieuw kwartaal.
Dat betekent dat dit uiterlijk moet gebeuren voor 1 september, 1 december, 1 maart of 1juni.

Opzeggingen via andere wegen als bovenstaande worden niet verwerkt !!

Mocht u vragen of suggesties hebben dan kunt u het beste contact opnemen met de leiding die tijdens de sportles in de zaal aanwezig is.

Wij wensen u veel plezier als lid bij onze vereniging!

Namens,

Het bestuur van Sportvereniging de Zilvermeeuw Altena

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht!
Blijf op de hoogte van de laatste activiteiten
Sluiten