Welkom bij de vereniging

Hartelijk dank dat u of uw kind interesse heeft om lid te worden van sportvereniging Zilvermeeuw Altena. Onze sportvereniging is opgericht op 18 maart 1960. Inmiddels bestaat de vereniging uit ruim 300 leden en wordt de vereniging door vrijwilligers gedragen.

Indien u uzelf of uw kind voor een sport wilt inschrijven, informeren wij u hierbij over een aantal belangrijke onderdelen van het lidmaatschap.

Aanmelden
Inschrijven bij de vereniging kan door het inschrijfformulier volledige ingevuld naar de ledenadministratie te sturen. Overleg altijd eerst met de trainer of er ruimte is in de les waar u of uw kind aan wil deelnemen. Klik hier voor het inschrijfformulier en meer informatie.

Contributie
De leden betalen contributie zoals jaarlijks door de Algemene Ledenvergadering wordt vastgesteld. De contributie wordt standaard per kwartaal afgeschreven. Meer informatie over de contributie kunt u hier vinden.

Hulp tijdens lessen
Het opbouwen van een gym/turn- of freerunningbaan is flink veel werk. De leiding die de les verzorgt kan dit niet alleen voor elkaar krijgen. Vele handen maken licht werk en met uw hulp kunnen wij uitdagende lesindelingen maken waar iedereen veel plezier aan beleeft. Indien uw zoon of dochter les heeft, meldt u dan bij de leiding om even een paar minuten te helpen. Tijdens de laatste les van een avond zullen de oudere kinderen worden gevraagd te helpen met het opbergen van de gebruikte materialen.

Lidmaatschap opzeggen
Opzeggen kan alleen via de ledenadministratie (info.zilvermeeuw@gmail.com) onder vermelding van naam, geboortedatum, adresgegevens, opzegdatum, les die gevolgd wordt en reden van opzegging.

LET OP: Opzeggen moet minimaal 1 maand voor de ingang van een nieuw kwartaal.
Dat betekent dat dit uiterlijk moet gebeuren voor 1 september, 1 december, 1 maart of 1juni.

Heeft u een vraag? Stuur ons een bericht!
Blijf op de hoogte van de laatste activiteiten
Sluiten